De Schilden

Antwerpen
Alle Foto's

DE SCHILDEN is een project gelegen tussen het Eilandje en de Groenplaats. Het project omvat een C-vormig gebouw met op de begane grond de handelsruimten. Op de 4 verdiepingen zijn appartementen voorzien en aan de Oude Leeuwenrui de kantoorruimten. Parkeren vindt plaats in de ondergrondse parking van 2 verdiepingen. DE SCHILDEN omvat 2 openbare en publiek toegankelijke binnenhoven bereikbaar vanaf de Oude Leeuwenrui.

De handelsruimten zijn gelegen aan de Oude Leeuwenrui en aan het binnenhof met zicht op de natuurtuin.

De handelsruimten worden casco -gesloten ruwbouw- geleverd. De glasgevel en inkomdeur zijn hierbij inbegrepen, alsmede de mezzaninevloer en trap. De inrichtingswerken en nutsaansluitingen dienen door de koper gerealiseerd te worden.

De handelsruimten zijn in verschillende units beschikbaar vanaf een oppervlakte van ca 70 m². De units zijn onderling combineerbaar zodat een oppervlakte op maat geleverd kan worden. De handelsruimten hebben een uitzonderlijke vrije hoogte van ca 5 meter. Over de helft van de oppervlakte is daarom een mezzanine verdieping voorzien toegankelijk via een vaste trap. De glasgevel is doorgetrokken over de volledige hoogte van de gevel waarmee een bijzondere lichtinval en uitstraling naar buiten gecreëerd wordt.

Verkoop onder registratie en BTW stelsel. Beschikbaar bij akte.

uw contactpersoon

Paul Meerbergen

Overzicht & prijzen

Unit Opp Slk Bdk Grg Trs Prijs Plan Detail
De Schilden KR1.1 166m² - - - Neen € 373.500 - Bekijk Detail
De Schilden KR1.2 167m² - - - Neen € 375.750 - Bekijk Detail

Bezoek of informatie opvragen?

Bedankt voor je interesse, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.